Калі выдаліць адзін чат, а калі выдаліць усё адразу.
11 мая 2026
Magisterium AI прапануе вам два спосабы пазбавіцца ад гісторыі чата. Выберыце той, які адпавядае вашым намерам.
Выкарыстоўвайце гэта, калі хочаце выдаліць канкрэтную размову.
Чат адразу знікне разам з яго спасылкамі і любымі ўспамінамі, якія ШІ атрымаў з яго.
Выкарыстоўвайце гэта, калі хочаце пачаць з чыстага ліста.
Гэта выдаляе кожны чат, кожны захаваны замацаваны адказ і ўспаміны, атрыманыя з іх.

| Situation | Use |
|---|---|
| "I want to forget this one awkward question." | Delete one chat |
| "I'm selling or returning my computer." | Clear all prompts |
| "I want to start over." | Clear all prompts |
| "I accidentally included sensitive info." | Delete the specific chat |
Ні адзін з варыянтаў не выдаляе:
Вы можаце загрузіць копію вашых дадзеных у фармаце JSON (уключаючы чаты) з раздзела « Налады → Кіраванне дадзенымі → Экспартаваць даныя », перш чым выдаляць.
Пошук дапамогі