Jak používáme vaše konverzace, jaké máte možnosti ovládání a co je jiného v plánech pro organizace.
11. 5. 2026
Záleží na vašem plánu a nastavení. Tady je přesně jak to funguje. Zlepšit model pro všechny .
Ve výchozím nastavení mohou být vaše konverzace použity pro trénink modelu, zlepšení produktu a anonymizovaný výzkum v rámci Magisterium AI. Můžete se kdykoli odhlásit:
/account/data-controls).
Když je toto nastavení vypnuto, nové chaty jsou označeny, aby nebyly použity pro zlepšení modelu.
Chaty vytvořené v rámci plánu Organizace nebo Velké organizace jsou automaticky vyloučeny z tréninku a zlepšení produktu — přepínač je fixní a nelze jej zapnout. Členové organizace, kteří mají také osobní chaty, si uchovávají tyto osobní chaty podle svého vlastního nastavení.
Pokud vy sdílíte chat prostřednictvím Nabídky sdílení , stává se přístupným každému, kdo má URL. Sdílené chaty mohou být viděny ostatními, pokud je URL zveřejněno nebo přeposláno. Sdílejte pouze to, co jste ochotni, aby bylo veřejné.
Když kliknete na palec nahoru nebo palec dolů na odpověď (viz Dávání zpětné vazby na odpověď), vaše hodnocení a jakýkoli komentář jsou přezkoumány naším týmem, aby vyhodnotili a zlepšili produkt.
Personalizovaná paměť ukládá krátké fakta odvozená z vašich chatů (např. "Uživatel je katechet"). Tyto informace jsou uloženy pro vás a používají se k přizpůsobení vašich budoucích odpovědí. Žijí s ostatními daty vašeho účtu a podléhají stejnému přepínači souhlasu s tréninkem. Viz Personalizovaná paměť.
Pro podrobnosti o právních aspektech, viz naše Zásady ochrany osobních údajů.
Hledat v nápovědě