Hogyan használjuk a beszélgetéseidet, milyen kontrolljaid vannak, és mi a különbség a Szervezeti tervek között.
2026. máj. 11.
Ez a tervtől és a mindenki számára javítsa a modellt beállítástól függ. Íme, pontosan így működik.
Alapértelmezés szerint a beszélgetéseid felhasználhatók a modell képzésére, a termék fejlesztésére és az anonimizált kutatásra a Magisterium AI keretein belül. Bármikor leiratkozhatsz:
/account/data-controls).
Amikor ez a beállítás ki van kapcsolva, az új csevegések megjelölésre kerülnek, hogy ne használják őket a modell fejlesztésére.
A Szervezet vagy Nagy Szervezet terv keretein belül létrehozott csevegések automatikusan ki vannak zárva a képzésből és a termék fejlesztéséből — a kapcsoló rögzített, és nem lehet bekapcsolni. Azok a szervezet tagjai, akiknek személyes csevegéseik is vannak, megtartják azokat a saját beállításuk alatt.
Ha Ön megoszt egy csevegést a Megosztás menüben, az bárki számára hozzáférhetővé válik, akinek van URL-je. A megosztott csevegéseket mások is láthatják, ha az URL-t közzéteszik vagy továbbítják. Csak azt ossza meg, amivel kényelmesen nyilvánosan is megoszt.
Amikor rákattint a tetszik vagy nem tetszik gombra egy válaszra (lásd Visszajelzés adása egy válaszra), az értékelését és bármilyen megjegyzését csapatunk áttekinti, hogy értékelje és javítsa a terméket.
A személyre szabott memória rövid tényeket tárol, amelyek a csevegéseiből származnak (pl. "A felhasználó katekéta"). Ezek az Ön számára tárolódnak, és a jövőbeli válaszainak testreszabására használják. Az Ön fiókjának többi adatával együtt élnek, és ugyanazon képzési hozzájárulás váltó hatálya alá tartoznak. Lásd Személyre szabott memória.
A teljes jogi részletekért lásd a Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Keresés a súgóban