Mikor kell eltávolítani egy csevegést, és mikor kell mindent egyszerre törölni.
2026. máj. 11.
A Magisterium AI két módot kínál a csevegési előzmények törlésére. Válaszd ki azt, amelyik megfelel annak, amit szeretnél tenni.
Ezt használd, amikor egy konkrét beszélgetést szeretnél eltávolítani.
A csevegés azonnal eltűnik, együtt a hivatkozásaival és minden emlékkel, amit az AI abból származtatott.
Ezt használd, amikor tiszta lappal szeretnél kezdeni.
Ez törli minden beszélgetést, minden elmentett válasz rögzítést, és az azokból származó emlékeket.

| Helyzet | Használj |
|---|---|
| "El akarom felejteni ezt a kínos kérdést." | Törölj egy beszélgetést |
| "Eladom vagy visszaküldöm a számítógépem." | Törölj minden kérdést |
| "Újra akarok kezdeni." | Törölj minden kérdést |
| "Véletlenül érzékeny információt adtam meg." | Töröld a konkrét beszélgetést |
Egyik lehetőség sem törli:
Letöltheted az adataid JSON másolatát (beleértve a csevegéseket) a következő helyről: Beállítások → Adatvezérlés → Adatok exportálása a törlés előtt.
Keresés a súgóban