Verwijder permanent uw account, profielgegevens en chatgeschiedenis.
28 okt 2023
Het verwijderen van uw account is permanent. Het verwijdert uw profiel, opgeslagen chats, bibliotheek, herinneringen en personalisatie-instellingen.
Verwijder uw account van het web
Klik op uw naam in de linkerbenedenhoek van de zijbalk en kies vervolgens Instellingen.
Klik in de linker zijbalk op Account (de pagina op /account/account).
Scroll naar Account Verwijderen.
Lees de waarschuwing, bevestig en dien in.
Account Verwijderen sectie op de Mijn Account pagina
Wat er gebeurt na verwijdering
Uw aanmelding wordt verwijderd. U kunt zich niet meer aanmelden met hetzelfde e-mailadres/sociale account.
Uw chatgeschiedenis, opgeslagen antwoorden, bibliotheek bladwijzers en herinneringen worden uit onze systemen verwijderd.
Als u een actieve betaalde abonnement heeft, annuleer het eerst in Beheer Plan voordat u uw account verwijdert, anders stopt de facturering niet automatisch.