Wanneer één chat te verwijderen en wanneer alles in één keer te wissen.
11 mei 2026
Magisterium AI biedt je twee manieren om je chatgeschiedenis te verwijderen. Kies degene die past bij wat je probeert te doen.
Gebruik dit wanneer je een specifieke conversatie wilt verwijderen.
De chat is onmiddellijk verdwenen, samen met zijn verwijzingen en eventuele herinneringen die de AI daaruit had afgeleid.
Gebruik dit wanneer je met een schone lei wilt beginnen.
Dit wist ieder gesprek, elke opgeslagen reactie pin, en de herinneringen die daaruit voortkomen.

| Situatie | Gebruik |
|---|---|
| "Ik wil deze ongemakkelijke vraag vergeten." | Verwijder één gesprek |
| "Ik verkoop of retourneer mijn computer." | Verwijder alle aanwijzingen |
| "Ik wil opnieuw beginnen." | Verwijder alle aanwijzingen |
| "Ik heb per ongeluk gevoelige informatie opgenomen." | Verwijder het specifieke gesprek |
Geen van beide opties verwijdert:
U kunt een JSON-kopie van uw gegevens (inclusief chats) downloaden van Instellingen → Gegevensbeheer → Gegevens exporteren voordat u verwijdert.
Zoek in help