Kako uporabljamo vaše pogovore, kakšne nadzore imate in kaj je drugače pri načrtih za organizacije.
11. maj 2026
Odvisno je od vašega načrta in Izboljšajte model za vse nastavitve. Tukaj je natančno, kako deluje.
Privzeto se lahko vaši pogovori uporabljajo za usposabljanje modela, izboljšanje izdelka in anonimno raziskovanje znotraj Magisterium AI. Odjavite se lahko kadarkoli:
/account/data-controls).
Ko je ta nastavitev izklopljena, so novi pogovori označeni, da se ne uporabljajo za izboljšanje modela.
Pogovori, ustvarjeni v okviru načrta organizacije ali velike organizacije, so samodejno izključeni iz usposabljanja in izboljšanja izdelka — stikalo je fiksno in ga ni mogoče vklopiti. Člani organizacije, ki imajo tudi osebne pogovore, obdržijo te osebne pogovore pod svojo lastno nastavitvijo.
Če delite pogovor preko menija Deljenje, postane dostopen vsakomur s URL-jem. Deljeni pogovori so lahko vidni drugim, če je URL objavljen ali poslan naprej. Delite samo tisto, kar ste pripravljeni, da postane javno. meni, postane dostopen vsakomur s URL-jem. Deljeni pogovori so lahko vidni drugim, če je URL objavljen ali poslan naprej. Delite le tisto, kar ste pripravljeni, da postane javno.
Ko kliknete na palec navzgor ali palec navzdol na odgovor (glej Dajanje povratnih informacij o odgovoru), vaša ocena in morebitni komentar se pregledajo s strani naše ekipe, da bi ocenili in izboljšali izdelek.
Personalizirana pomnilnika shranjuje kratke dejstva, pridobljena iz vaših pogovorov (npr. "Uporabnik je katehet"). Ta so shranjena za vas in se uporabljajo za prilagajanje vaših prihodnjih odgovorov. Živijo skupaj z ostalimi podatki vašega računa in so predmet istega preklopa za soglasje o usposabljanju. Glejte Personalized Memory.
Za popolne pravne podrobnosti si oglejte našo Politiko zasebnosti.
Iskanje pomoči