Zůstáváte na Pro až do konce aktuálního fakturačního období, poté přejdete na Free.
11. 5. 2026
Zrušení zastaví budoucí fakturaci, aniž by došlo k přerušení vašich Pro funkcí v průběhu období.

Před datem zrušení můžete znovu aktivovat předplatné z Spravovat plán (nebo z fakturačního portálu). Fakturace se obnoví podle původního plánu — žádné duplicitní poplatky.
Vaše historie chatu, uložené odpovědi, Moje knihovna, vzpomínky a personalizace zůstanou s vaším účtem. Snížení plánu nic nemaže. Pro smazání vašeho obsahu se podívejte na Jak mohu vymazat svou historii dotazů? a Jak mohu smazat svůj účet?.
Zrušení zastaví budoucí fakturaci, ale automaticky nevrací aktuální období. Podívejte se na Politiku vrácení peněz pro podrobnosti.
Hledat v nápovědě