Törölje Pro előfizetését, hogy visszatérhessen a Ingyenes tervhez.
2026. máj. 11.
Ha vissza szeretnél térni a Ingyenes tervhez, mondj le a Pro előfizetésedről. A Pro funkciókat megőrzöd a már kifizetett időszak végéig, majd automatikusan átváltasz az Ingyenes tervre.
Mondj le az előfizetésedről
Kattints a nevedre az oldalsávban és válaszd A Terv kezelése.
Kattints Az előfizetés kezelése opcióra a Stripe számlázási portál megnyitásához.
Válaszd Az előfizetés lemondása és kövesd az utasításokat.
A Terv kezelése oldal az Az előfizetés kezelése gombbal (Pro nézet)
A lemondási dátumod megjelenik a A Terv kezelése oldalon mint "Az előfizetésed [dátum] napján lesz lemondva". Ezen a napon addig megőrzöd az összes Pro funkciót.
Mik változnak, amikor Ingyenesre váltasz
Az utasítások visszatérnek 90 hetente.
Ezek a Pro-exkluzív funkciók már nem elérhetők:
Érvelési mód (most rejtett / Pro-korlátozott)
Hangmód és Diktálás (az élő hangszolgáltatás csak Pro felhasználóknak érhető el a weben)
Vászon mód
Tanulási mód (kvízek és flashcardok)
Dokumentum feltöltések (PDF, kép, stb.)
Hallgasd meg (szövegfelolvasás válaszok és oldalak lejátszásához)
MCP / A2A fejlesztői hozzáférés
A WhatsApp üzenetek most beleszámítanak a 90 / hét prompt korlátba (vagy 10 / hét, ha a számod nincs összekapcsolva).
A te csevegési előzményeid, mentett válaszaid, Saját Könyvtár, emlékek és személyre szabás érintetlenek maradnak. A tartalmad egy része sem kerül eltávolításra.
Változtasd meg a véleményed
A lemondási dátumod előtt újra aktiválhatod az előfizetésedet a Terv kezelése — folytatni fogja a számlázást a meglévő ciklusodon, megszakítás nélkül.
Visszatérítések
A lemondás megállítja a jövőbeli számlázást, de nem téríti vissza a jelenlegi időszakot. Ha úgy gondolod, hogy visszatérítésre vagy jogosult, nézd meg a mi Visszatérítési politika vagy lépjen velünk kapcsolatba és válasszon Számlázás / Előfizetés.