Դուք պահում եք Pro-ը մինչև ընթացիկ վճարման ժամանակահատվածի վերջը, ապա անցնում եք Free-ին:
11 մյս, 2026 թ.
Չեղարկումը դադարեցնում է ապագա վճարումները առանց ձեր Pro հատկությունները կիսաշրջանում կտրելու։

Չեղարկման ամսաթվից առաջ, դուք կարող եք վերաակտիվացնել բաժանորդագրությունը՝ Կառավարել պլանը (կամ հաշվարկման պորտալից): Հաշվարկումը շարունակվում է սկզբնական ժամանակացույցով՝ կրկնակի վճարումներ չեն լինի:
Ձեր զրույցների պատմությունը, պահպանված պատասխանները, Իմ գրադարանը, հիշողությունները և անհատականացումը մնում են ձեր հաշվին: Նվազեցումը ոչինչ չի ջնջում: Ձեր բովանդակությունը ջնջելու համար, տեսեք Ինչպե՞ս կարող եմ մաքրել իմ հրահանգների պատմությունը: և Ինչպե՞ս կարող եմ ջնջել իմ հաշիվը:.
Չեղարկումը դադարեցնում է ապագա վճարումները, բայց չի վերադարձնում ընթացիկ ժամանակահատվածը ավտոմատ կերպով: Տեսեք Վերադարձի քաղաքականությունը մանրամասնությունների համար.
Որոնել օգնության մեջ