Na stałe usuń swoje konto, dane profilu i historię czatu.
28 paź 2023
Usunięcie konta jest trwałe. Usuwa Twój profil, zapisane czaty, bibliotekę, wspomnienia i ustawienia personalizacji.
Usuń swoje konto z sieci
Kliknij swoje imię w lewym dolnym rogu paska bocznego, a następnie wybierz Ustawienia.
W lewym pasku bocznym konta kliknij Konto (strona na /account/account).
Przewiń do Usuń Konto.
Przeczytaj ostrzeżenie, potwierdź i wyślij.
Sekcja Usuń Konto na stronie Moje Konto
Co się stanie po usunięciu
Twoje logowanie zostanie usunięte. Nie będziesz mógł ponownie zalogować się tym samym adresem e-mail/kontem społecznościowym.
Twoja historia czatów, zapisane odpowiedzi, zakładki biblioteki i wspomnienia zostaną usunięte z naszych systemów.
Jeśli masz aktywną płatną subskrypcję, najpierw ją anuluj w Zarządzaj Planem przed usunięciem swojego konta, w przeciwnym razie rozliczenia nie zatrzymają się automatycznie.