Jak wykorzystujemy Twoje rozmowy, jakie masz kontrolki i co różni się w planach Organizacji.
11 maj 2026
To zależy od twojego planu i ustawienia. Popraw model dla wszystkich. Oto dokładnie jak to działa.
Domyślnie twoje rozmowy mogą być używane do szkolenia modelu, poprawy produktu i zanonimizowanych badań w ramach Magisterium AI.Możesz zrezygnować w dowolnym momencie:
/account/data-controls).
Gdy to ustawienie jest wyłączone, nowe czaty są oznaczane, aby nie były używane do poprawy modelu.
Czaty utworzone w ramach planu Organizacji lub Dużej Organizacji są automatycznie wyłączone z treningu i poprawy produktu — przełącznik jest zablokowany i nie można go włączyć. Członkowie organizacji, którzy mają również osobiste czaty, zachowują te osobiste czaty pod własnym ustawieniem.
Jeśli udostępnisz czat za pośrednictwem menu Udostępnij, staje się on dostępny dla każdego, kto ma URL. Udostępnione czaty mogą być widziane przez innych, jeśli URL zostanie opublikowany lub przesłany dalej. Udostępniaj tylko to, co jesteś gotów uczynić publicznym.
Kiedy klikniesz kciuk w górę lub kciuk w dół na odpowiedzi (zobacz Przekazywanie opinii na temat odpowiedzi), Twoja ocena i wszelki komentarz są przeglądane przez nasz zespół w celu oceny i poprawy produktu.
Spersonalizowana pamięć przechowuje krótkie fakty pochodzące z Twoich czatów (np. "Użytkownik jest katechetą"). Są one przechowywane dla Ciebie i wykorzystywane do dostosowywania przyszłych odpowiedzi. Żyją razem z pozostałymi danymi Twojego konta i podlegają temu samemu przełącznikowi zgody na szkolenie. Zobacz Spersonalizowana Pamięć.
Aby uzyskać pełne szczegóły prawne, zobacz naszą Politykę prywatności.}
Szukaj w pomocy