Dodaj członków zespołu do swojego planu Organizacji i zarządzaj ich dostępem.
11 maj 2026
Jako Organizacja Właściciel lub Administrator, możesz zapraszać członków do swojego planu i usuwać ich w razie potrzeby.
/account/organization.Osoba zaproszona otrzymuje e-mail z linkiem do akceptacji. Po zaakceptowaniu, pojawia się na liście Twoich Członków i zajmuje miejsce.
Po zaakceptowaniu przez kogoś, użyj rozwijanego menu ról obok ich imienia, aby przełączać się między Administratorem i Członek (zmiana zapisuje się automatycznie). Zobacz Role administratora i członka.
Zaproszenia, które jeszcze nie zostały zaakceptowane, są wyświetlane w Oczekujących zaproszeniach sekcji. Nie ma przycisku "Wyślij ponownie" — aby wysłać ponownie, Usuń oczekujące zaproszenie i wyślij nowe na ten sam adres.
Ich dostęp do Twojej organizacji zostaje natychmiast cofnięty. Nie tracą swojego konta Magisterium AI — wracają tylko do planu bezpłatnego (chyba że mają osobną subskrypcję Pro lub należą do innej organizacji).
Jeśli spróbujesz zaprosić kogoś i nie ma wolnego miejsca, zostaniesz poproszony o dodanie miejsc najpierw. Zobacz Dostosowywanie miejsc.
Zobacz Role administracyjne a członkowskie w odniesieniu do specyficznych możliwości każdej roli.
Szukaj w pomocy