Usuń połączenie między swoim kontem Magisterium AI a swoim numerem WhatsApp.
11 maj 2026
Jeśli chcesz przestać kierować wiadomości WhatsApp do swojego konta Magisterium AI — lub jeśli zmieniasz numer telefonu — możesz odłączyć.

Po odłączeniu, twoje wiadomości WhatsApp do Magisterium AI są traktowane jako odłączone (anonimowe lub z ograniczonymi uprawnieniami) aż do ponownego powiązania.
Przeszłe rozmowy WhatsApp pozostają w historii twojego konta. Odłączenie ich nie usuwa. Aby je usunąć, zobacz Jak mogę wyczyścić historię moich zapytań?.
Po odłączeniu możesz powiązać nowy numer telefonu z tej samej strony ustawień WhatsApp. Wprowadź nowy numer i zakończ krok z kodem SMS.
Szukaj w pomocy