Ostanite na Pro do konca trenutnega obračunskega obdobja, nato pa preidite na Brezplačno.
11. maj 2026
Preklicanje ustavi prihodnje zaračunavanje, ne da bi prekinilo vaše Pro funkcije sredi obdobja.

Pred datumom preklica lahko ponovno omogočite naročnino iz Upravljanje načrta (ali iz plačilnega portala). Plačilo se nadaljuje po prvotnem razporedu — brez podvojenih zaračunavanj.
Vaša zgodovina klepetov, shranjeni odgovori, Moja knjižnica, spomini in personalizacija ostanejo pri vašem računu. Znižanje ne izbriše ničesar. Za izbris vaših vsebin si oglejte Kako lahko izbrišem svojo zgodovino pozivov? in Kako lahko izbrišem svoj račun?.
Preklic ustavi prihodnje zaračunavanje, vendar ne vrne trenutnega obdobja samodejno. Oglejte si Politiko vračil za podrobnosti.
Iskanje pomoči