Ви залишаєтеся на Pro до кінця поточного платіжного періоду, а потім переходите на Free.
11 трав. 2026 р.
Скасування зупиняє майбутнє виставлення рахунків, не відключаючи ваші Pro функції в середині періоду.

До дати скасування ви можете повторно активувати підписку з Управління планом (або з порталу виставлення рахунків). Виставлення рахунків відновлюється за первісним графіком — без повторних зборів.
Ваша історія чатів, збережені відповіді, Моя бібліотека, спогади та персоналізація залишаються з вашим обліковим записом. Пониження не видаляє нічого. Щоб видалити ваш контент, дивіться Як мені очистити історію запитів? і Як мені видалити мій обліковий запис?.
Скасування зупиняє майбутнє виставлення рахунків, але автоматично не повертає кошти за поточний період. Дивіться Політика повернення коштів для деталей.
Пошук у довідці