Вы захоўваеце доступ да Pro да канца бягучага разліковага перыяду, а затым пераходзіце на Бясплатны план.
11 мая 2026
Скасаванне спыняе будучыя плацяжы без адключэння вашых функцый Pro на працягу перыяду.

Да даты скасавання вы можаце паўторна актываваць падпіску на старонцы Кіраваць планам (ці на партале аплаты). Аплата аднаўляецца па першапачатковым графіку — без падвойных спісанняў.
Ваша гісторыя чата, захаваныя адказы, Мая бібліятэка, успаміны і персаналізацыя застаюцца ў вашым уліковым запісе. Пераход на план ніжэйшага ўзроўню не выдаляе нічога. Каб выдаліць ваш кантэнт, глядзіце Як мне ачысціць гісторыю запытаў? і Як мне выдаліць мой уліковы запіс?.
Скасаванне спыняе будучыя плацяжы, але не вяртае аўтаматычна сродкі за бягучы перыяд. Глядзіце Палітыку вяртання для атрымання падрабязнай інфармацыі.
Пошук дапамогі