Zachowujesz Pro do końca bieżącego okresu rozliczeniowego, a następnie przechodzisz na Free.
11 maj 2026
Anulowanie zatrzymuje przyszłe fakturowanie bez przerywania korzystania z funkcji Pro w trakcie okresu subskrypcyjnego.

Przed datą anulowania możesz ponownie włączyć subskrypcję z Zarządzaj planem (lub z portalu rozliczeniowego). Rozliczenia wznawiają się zgodnie z pierwotnym harmonogramem — bez podwójnych opłat.
Twoja historia czatu, zapisane odpowiedzi, Moja biblioteka, wspomnienia i personalizacja pozostają z twoim kontem. Obniżenie poziomu subskrypcji nie usuwa niczego. Aby usunąć swoją zawartość, zobacz Jak mogę wyczyścić historię swoich zapytań? i Jak mogę usunąć swoje konto?.
Anulowanie zatrzymuje przyszłe rozliczenia, ale nie zwraca automatycznie bieżącego okresu. Zobacz Polityka zwrotów po szczegóły.
Szukaj w pomocy